Radno vrijeme

Pon - Pet; 7:00 - 17:00
Sub; 7:00 - 13:00

Telefon

prodaja;

043/222-349

računovodstvo;

043/222-355

Image

Semmelrock

+
Image

Creaton

+
Image

Oblak

+
Image

Wienerberger

+
Image

Velux

+
Image

Kamen Dizajn

+

Kratki opis Galerije

Već 60 godina Semmelrock Stein + Design postavlja nove standarde u dizajnu, tehničkim znanostima i modernim tehnikama proizvodnje betonskih opločnika, ploča i ostalih betonskih proizvoda.
Njemački proizvođač glinenih crijepova s tradicijom dužom od 130 godina, a kao član međunarodne grupacije ETEX ima i višedesetljetno iskustvo u proizvodnji ekoloških ravnih i valovitih vlaknasto cementnih ploča te kvalitetnih crijepova
Sa proizvodnjom betonskih proizvoda bave se več preko 119 godina, od davne 1901.godine. Tvrtka je u potpunosti u obiteljskom vlasništvu. Pri proizvodnji poštuju sve propisane proizvodne standarde.
Wienerberger je vodeći svjetski dobavljač građevinskog materijala i infrastrukturnih rješenja. Jedini je multinacionalni proizvođač glinenih blokova za zidove, fasadne opeke i glinenog crijepa, plastičnih i keramičkih cijevnih sustava, kao i betonskih i glinenih opločnika.
VELUX Hrvatska d.o.o. bavi se prodajom i marketingom VELUX krovnih prozora, sjenila, prozora za ravni krov s kupolom i svjetlosnih tunela. Proizvodi su dostupni u prodavaonama građevinskog materijala širom Hrvatske. Dio su međunarodne VELUX grupacije s prodajnim i proizvodnim jedinicama u više od 35 zemalja i 10.000 zaposlenika širom svijeta.
Proizvodnjom dekorativnog kamena bave se već dugi niz godina. Danas je ime Kamen Dizajn sinonim za inovativnost, profesionalnost i stučnost te visoku kvalitetu i moderan dizajn.